Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent


Riviera-Dent

Főoldal

Szolgáltatásaink

Képek

Kikapcsolódás

Kapcsolat

 

  

  

  

     TERMÁL ÉS SZÉPSÉG

       KIRÁNDULÁS, TÚRÁK

       SPORT ÉS PROGRAMOKFlexum Termál-Gyógyfürdő, Mosonmagyaróvár

Az alapvetően gyógyászati célokat is szolgáló termálvizünk elismert gyógyvíz, amely - besorolása szerint - Európa öt, legjobb hatásfokú gyógyvize közé tartozik. A fürdő területén található: gyermek, kültéri és fedett úszómedence, felnőtt élménymedencék, gyógymedence. Mindezek mellett különféle gyógyászati és wellness lehetőségek közül válogathatnak az idelátogatók. A víz jótékony hatására épülő gyógykezelések is széleskörűek: medencefürdő, szénsavas fürdő, inhaláció, víz alatti vízsugár-masszázs, gyógymasszázs, iszappakolás, elektroterápia, gyógytorna is várja a gyógyulni vagy akár csak felüdülni vágyó vendégeket.


Lipóti Termál-és Élményfürdő

A nyugodt, csodálatos természeti környezetben található komplexum két gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, egy 1200m2-es strandmedencével és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom szaunával várja a fürdőzni vágyókat.


Szépségszalonok

Városunk építve a dentálturizmusra szépségszolgáltatókban gazdag. Több tucat egyszemélyes szépségszalon és néhány komplex szépészeti klinika is látogatható a városban, ahol a masszázstól a manikűrön át akár a különböző alakformáló implantátumok beültetéséig bármilyen kezelést igénybe vehet a látogató.

H-9200 Mosonmagyaróvár

Bástya utca 12.

1. emelet

(a Városháza mögött)